Goedkope Webhosting            

Beschikbaar in: | English | Español | Nederlands |

 
              
     Betrouwbare kwaliteits-Webhosting voor de laagste prijs
 

 

Veel gestelde vragen en tips over webhosting

 

 

Verhuizing:
Bij een verhuizing van alle soorten domeinen dient u er voor te zorgen dat het domein op dezelfde naam en adres staat geregistreerd als u opgeeft in ons formulier. Om de verhuizing vervolgens succesvol te kunnen laten verlopen is het noodzakelijk dat u contact opneemt met uw huidige provider waar uw domeinnaam is onder gebracht opdat deze het domein op "unlocked" zet en met de verhuizing meewerkt. Het is aan te bevelen om dit te doen voordat u ons formulier invult en ons daarmee de opdracht geeft om het domein te verhuizen.


In geval van verhuizing naar onze hosting zal uw site d.m.v. onze werkwijze geen moment uit de lucht zijn. Zodra de domeinnaam onder ons beheer is, gebruiken we tijdelijk de nameservers van uw vorige host en blijft als zodanig functioneren.
We maken uw webruimte aan op onze servers en u krijgt hier toegang toe d.m.v. een speciale tijdelijke url, zodat u uw site kan uploaden en testen. Als dit gebeurd is mailt u ons en zetten we de nameservers om naar onze servers. Vervolgens zal in de komende 48 uur langzamerhand het hele Internet van de nieuwe server gebruik gaan maken.
Uw bezoekers zullen de verhuizing niet merken. (Of het moet zijn omdat onze servers betrouwbaarder en sneller zijn, naderhand).

In het geval van een verhuizing naar een andere provider kunt u hiervoor de aanvraag doen bij support en zetten wij het domein in “unlocked”, we sturen u een autorisatiecode waarmee uw nieuwe provider de verhuizing kan starten. De kosten hiervoor zijn € 29.

Voor verhuizing van een .com .net .org .info .biz .us domein geldt dat dit niet eerder kan dan na 60 dagen nadat deze voor het eerst is geregistreerd, een verhuizing of naamswijziging heeft plaatsgevonden.

 


E-Mail:
U kunt e-mail adressen aanmaken onder uw domein. Onder andere van het populaire type POP3. Deze accounts kunt u op diverse manieren gebruiken. Bijv. met MS Outlook. In Outlook bij Account vult u in het complete e-mail adres. Bij Server vult u in "mail.uwdomein.ext".

 

Voor de uitgaande mail (smtp) kunt u de server van uw Internet-Provider gebruiken. Indien uw Internet-Provider deze service niet biedt kan u gebruik maken van onze servers.
Hiervoor vult u bij smtp in "mail.uwdomein.ext".
Vervolgens dient u in het account de functie "my server needs authentication" te activeren en daar normaals het e-mail-adres + wachtwoord in te geven.

 

Naast programma´s zoals Outlook kunt u ook gebruik maken van  online webmail.
Bij het gebruik van webmail is het heel belangrijk dat de e-mails opgeschoond worden omdat de ruimte hiervoor ook meetelt voor het maximum beschikbaar voor uw plan.
Bij de plannen B, C, D gebruik voor webmail http://mail.uwdomein.ext
Bij de plannen E, F, G gebruik webmail http://webmail.uwdomein.ext
 

 

FTP:
Om uw site online te zetten kunt u gebruik maken van een ftp-programma. U kunt elk ftp-programma gebruiken maar indien u nog niet een favoriete ftp-programma heeft dan kunnen wij Filezilla aanbevelen. Filezilla is beter, stabieler en sneller dan de meeste andere ftp-programma's. Bovendien is het een gratis ftp-programma.
Filezilla Gratis FTP-programma downloaden


In Filezilla kunt u onder "Site Manager" een account aanmaken. U vult in bij:
Host: ftp.uwdomein.ext
Logontype: Normal

User: gebruikersnaam

Password: wachtwoord
(gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u toegestuurd na activering van uw hosting)

Indien u wilt kunt u onder "advanced" de default "local" en "remote"-directory opgeven.
De remote directory waar u uw website dient te plaatsen is bij:
Plan B, C, D: /naam/

Plan E, F, G: /uwdomein.ext/

 

Er zijn programma's zoals Frontpage, Dreamweaver etc. etc. om uw website te bouwen. Deze programma's hebben ook opties om uw website online te zetten. In het geval van Frontpage bevelen wij aan om een apart FTP-Programma zoals Filezilla te gebruiken hiervoor.

De gebruikersnaam en wachtwoord worden naar u gestuurd na het activeren van de hosting.

 

 

Statistieken:

Bij de plannen A, B, C en D zijn statistieken zijn bereikbaar op uw controlepanel.

Bij de plannen E, F en G zijn de statistieken bereikbaar op www.uwdomein.ext/stats/
 

 

Antispam:
Uitstekende actie en tips om spam te bestrijden

 

 

Webpromotie:
Gratis en betaalde promotie voor uw website

 

 

 

 
 
       
  

 
 

Privacy Beleid

   
 
Webhosting

Web Ontwerp

Controleer Beschikbaarheid Domein