Goedkope Webhosting            

Beschikbaar in: | English | Español | Nederlands |

              
     Betrouwbare kwaliteits-Webhosting voor de laagste prijs
 

De Gulden Cryptomunt (NLG) is een munt zoals Bitcoin en Ethereum (Ether) maar dan veel handiger, sneller en goedkoper in gebruik dan beiden en wel werkelijk praktisch toepasbaar als betaalmiddel.

Indien gewenst kan zeer simpel en snel van en naar Euro worden gewisseld en direct vanuit de  portemonnee overgemaakt naar uw bankrekening, dus koersschommelingen tussen Euro en Gulden hoeven geen invloed op de prijs te hebben als deze in Euro is gesteld.
Deze koers beweegt zich voor een deel onafhankelijk van de Bitcoin. Dit komt omdat de Gulden zelfs een eigen handelbeurs heeft alleen voor de Gulden, dit is uniek voor een cryptomunt. Hier wordt gehandeld niet met Bitcoin maar met Euro. Binnenkort wordt hier nog Dollar en Britse Pond aan toegevoegd.

Ondanks periodiek grote of kleine dalingen wijzen alle tekenen er op dat de waarde van de Gulden (NLG) juist op de lange termijn flink zal stijgen maar ook als je geen Guldens wilt houden om deze reden, is het eenvoudig om geld tijdelijk in de portemonnee te zetten om te kunnen betalen op steeds meer websites en andere plaatsen.

Bitcoin en andere cryptomunten worden vaak aanschaft als investering maar niet als praktisch betaalmiddel.
We moeten opmerken dat met de acceptatie van SegWit en recente ontwikkelingen van het Lighting Network voor Bitcoin en andere munten die hier aan deelnemen zoals Litecoin deze zullen verbeteren als betaalmethode.
Maar hierop ligt de Gulden ook wat ontwikkeling betreft al flink voor met Gulden 2.0, een serie van technische belangrijke verbeteringen zoals SegSig (Segregated Signatur), een verbetering van SegWit
en PoW² voor nog veiliger en snellere bevestiging. De toekomst ziet er dus bijzonder belovend uit voor deze cryptomunt.

De datum van invoering van Gulden 2.0 is 28 juni 2018 en de munt zal hierdoor waarschijnlijk een indrukwekkende waardestijging gaan vertonen.

Er zijn portemonnees beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iPhone en Android. Dit zowel in het Nederlands als vele andere talen. De portemonnee werkt goed en duidelijk.
Alleen de eerste eenmalige synchronisatie met de blockchain duurt even (dit gaat sterk verbeteren met de volgende versie van Gulden) maar als dit eenmaal gebeurd is werkt alles heel simpel, snel en soepel.

Er zijn echter ook andere portemonnees waarmee u Gulden kunt bewaren, dit zijn vaak de multi-currency wallets.

Gulden (NLG) heeft een actief, kundig en goed samenwerkend ontwikkelingsteam om de dienst nog verder te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst met de jongste ontwikkelingen.

U kunt de Gulden portemonnee downloaden vanaf de officiële Gulden website:
https://gulden.com/nl/

Op dezelfde site kunt u ook eenvoudig Guldens kopen met iDeal of Bancontact.

Het kopen en verkopen van Gulden is ook mogelijk op de websites:
Bittrex (nu weer open voor nieuwe gebruikers), Anycoin en Litebit.

U kunt ook Gulden (NLG) wisselen op de volgende website:
https://coinswitch.co

     

 
 
     
  
 

www.wistudat.net

 
 

 

Privacy Beleid

 

 
 
Webhosting

Web Ontwerp

Controleer Beschikbaarheid Domein